Veliki redovi u Zenici na COVID testiranju

0
A. S.
Veliki redovi u Zenici na COVID testiranju
FOTO: Radiosarajevo.ba / Veliki redovi u Zenici na COVID testiranju

Nakon velikog boda u Francuskoj (1:1), zatim pobjede nad Kuvajtom (1:0) u prijateljskom meču, pred Zmajevima je meč sa Kazahstanom, u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Kao što je svima poznato, na stadion Bilino polje gdje se od 20.45 sati večeras igra utakmica, može se ući samo sa negativnim testom, a Nogometni savez BiH je organizovao besplatno antigensko testiranje.

Veliki broj bh. navijača koristi tu mogućnost, pa su se stvorili redovi na platou ispred zapadne tribine, i ispred šoping centra Džananović u Zenici, gdje je bila ekipa portala Radiosarajevo.ba, gdje je i najveća gužva.

Vučić poražen: Tražio saveznike u UN-u da 'sruši' rezoluciju o genocidu, pa priznao da nije uspio

Vučić poražen: Tražio saveznike u UN-u da 'sruši' rezoluciju o genocidu, pa priznao da nije uspio

"Čekao sam u redu oko 30 minuta i sve je super organizirano. Pohvale NSBiH na sjajnoj organizaciji i besplatnim testiranju", kazao je za naš portal Adis, koji je stigao iz Sarajeva na utakmicu.

On nam je pokazao i kartu, na kojoj je dobio pečat, bez kojeg ne bi mogao ući na zeničkom stadion, nakon što je saznao da je negativan bio na testiranju

Karta s pečatom za utakmicu u Zenici - undefined

FOTO: Radiosarajevo.ba: Karta s pečatom za utakmicu u Zenici

Podsjetimo, Ministarstvo zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, odnosno Krizni štab ZDK je također donio odluku da se zabrani unošenje rekvizita, uključujući i zastave na stadion.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije