Velika pobjeda Topnika u Liverpoolu, Kolašincu 90 minuta

Radiosarajevo.ba
Velika pobjeda Topnika u Liverpoolu, Kolašincu 90 minuta
Arsenal je danas u devetom kolu engleskog Premiershipa gostovao kod Evertona na Goodison Parku. Ekipa iz Londona upisala je trijumf rezultatom 4:1.

Everton je poveo u 12. minuti susreta, a mrežu Arsenala zatresao je Wayne Rooney. Arsenal je pet minuta prije kraja prvog poluvremena ipak uspio izjednačiti. Pogodak za Topnike postigao je Monreal u 40. minuti.

U nastavku susreta vidjeli smo potpupi preokret. Igrala se 53. minuta kada je nakon asistencije Sancheza Ozil pogodio za 1:2. U 68. minuti Gueye je dobio drugi žuti karton, pa je Everton ostao sa deset igrača na terenu.

Drugi pogodak Arsenal je postigao u 74. minuti utakmice, a mrežu domaćih zatresao je Lacazette. Na 4:1 povisio je Ramsey u 90. minuti susreta. Na 2:4 u Liverpoolu smanjio je Niasse u 93. minuti, dok je konačnih 5:2 postavio Sanchez u 95. Sead Kolašinac je odigrao svih 90 minuta za Topnike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije