Važno saopćenje iz Nogometnog saveza BiH: Kreće prodaja utakmica za Nizozemsku

3
Radiosarajevo.ba
Važno saopćenje iz Nogometnog saveza BiH: Kreće prodaja utakmica za Nizozemsku
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Zmajevi su imali podršku s tribina protiv Sjeverne Irske

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru UEFA Lige nacija u nedjelju, 11. oktobra, u 18 sati na stadionu Bilinom polju u Zenici, odigrati utakmicu protiv Holandije.

Kao i u susretu sa Sjevernom Irskom, Nogometni savez BiH ima obaveze prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima, te će veći dio ulaznica biti raspoređen prema tim skupinama.

Određeni kontingent ulaznica će biti u slobodnoj prodaji na dan utakmice od 11 sati na zapadnoj strani stadiona Bilino polje.

Zmajevi prvo imaju duel sa Nizozemskom u Zenici (11. oktobar), a zatim i protiv Poljskom (14. oktobar) u okviru Lige nacija.

U prva dva kola Zmajevi su osvojili bod. Prvo su remizirali u Italiji (1:1), da bi u drugom kolu poraženi od Poljske (1:2) upravo u Zenici.

Nizozemci su prije dva dana izgubili od Meksika (0:1) u prijateljskoj utakmici, da bi sinoć naši Zmajevi ostali bez finala baraža za Europsko prvenstvo, nakon što su nakon penala poraženi od Sjeverne Irske.

   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije