Važno obavještenje za Željine navijače o ulaznicima za predstojeću sezonu

0
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje za Željine navijače o ulaznicima za predstojeću sezonu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica

Početak sezone 2021/2022 zakazan je za 17. juli kada Željezničar dočekuje banjalučki Borac. Prema trenutnim epidemiološkim mjerama dozvoljeno je prisustvo gledalaca, a u kojem broju bit će poznato naredne sedmice.

SEZONSKE ULAZNICE

Prodaja ograničenog broja sezonskih ulaznica počinje naredne sedmice. U prodaji će se naći:

Sjever – 70 KM (200 ulaznica)
Sjever penzionerska – 30 KM (100 ulaznica uz obavezan pokaz čeka)
Istok – 140 KM (200 ulaznica)
Jug – 40 KM (isključivo za članove UNFKŽ i uz pokaz aktivne članske kartice grupe)

Ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba. Odluka o ograničenom broju ulaznica donijeta je zbog mogućeg ograničenja prisustva navijača na stadionu. Prva dva dana prodaje ulaznice za Istok će moći kupiti samo vlasnici desetogodišnjih kartica.

DESETOGODIŠNJE ULAZNICE ZA ISTOČNU TRIBINU

FK Željezničar je zbog pandemije prouzrokovane virusom COVID-19 donio Odluku da se ugovor svih vlasnika desetogodišnjih ulaznica produži za dvije godine. Vlasnici desetogodišnjih ulaznica neće moći sa svojim karticama prisustvovati utakmicama m:tel Premijer lige BiH, ali će imati pravo prvenstva kupovine pojedinačnih ulaznica.

Molimo vlasnike desetogodišnjih ulaznica za razumijevanje jer druga opcija nije bila moguća zbog toga što je prodato skoro 900 desetogodišnjih ulaznica, a prema dosadašnjim informacijama bit će moguće prisustvo 500 gledalaca na istočnoj tribini.

POJEDINAČNE ULAZNICE

Zavisno od odluke Kriznog štaba o broju dozvoljenih navijača, Klub će u prodaju pustiti broj ulaznica koji će zavisiti od prodatih sezonskih ulaznica i maksimalnog dozvoljenog broja gledalaca. Prvenstvo kupovine prvog dana prodaje imat će vlasnici desetogodišnjih ulaznica, a ulaznice će moći kupovati samo aktivni članovi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije