Uvrijeđena zvijezda kao "tempirana bomba" u Bayernovoj svlačionici

Radiosarajevo.ba
Uvrijeđena zvijezda kao "tempirana bomba" u Bayernovoj svlačionici
Bayern je ekipa krcata zvijezdama i jasno je da ne mogu biti svi zadovoljni minutažom. Jedan od onih koji trenutačno nije presretan u njemačkom prvaku je James Rodriguez (27).

Niko Kovač odlično je krenuo na klupi Bayerna, a njegove metode hvale i čelnici kluba kao i igrači. No, ne baš svi! U svlačionici ima i onih koji su nezadovoljni i uvrijeđeni svojim statusom, odnosno malom minutažom.

U tu kategoriju spada James Rodriguez. Bayern je zadržao kolumbijskog veznjaka i drugu godinu na posudbi iz Reala, pa je izgledalo da Kovač ima velike planove s Rodriguezom, ali dogodilo se suprotno.

U samo dvije prvenstvene utakmice Rodriguez je na terenu proveo tek 22 minute, a njemački mediji smatraju da je to izazvalo veliko nezadovoljstvo kod Kolumbijca kojem se isto tako ne sviđaju učestale rotacije, jer bi on želio stalno igrati, a tome nije ni blizu.

Kako će se u nastavku sezone rasplesti situacija ostaje nam da vidimo, ali Kovač sigurno neće trpjeti da mu neko kvari atmosferu u svlačionici.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije