Utakmica Kosovo-Španija: Pablo Fornals dao gol kao na videoigrama

0
Radiosarajevo.ba
Utakmica Kosovo-Španija: Pablo Fornals dao gol kao na videoigrama
Foto: Twitter / Susret Kosovo-Španija na stadionu Fadil Vokrri u Prištini

Na stadionu Fadil Vokrri u Prištini, Nogometna reprezentacija Španije došla je do vodstva u gostima kod Kosova, a strijelac je bio igrač Pablo Fornals u 32. minuti utakmice.

Iako se Kosovo dobro branilo, ekipa iz Španije odigrala je maestralnu akciju, koju je Fornals na kraju i krunisao prelijepim pogotkom u Prištini.

Kako je izgledao pogodak, pogledajte u videu koji je objavljen na Twitteru.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Utakmica koja se igra u Prištini uveliko se komentirala na društvenim mrežama, a u tome su ipak prednjačili brojni navijači Kosova. 

Inače, na početku utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, tokom intoniranja himni, na tribinama stadiona u Prištini navijači Nogometne reprezentacije Kosova postavili su ogromnu državnu zastavu.

Ovaj prizor ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, naročito na Twitteru iz razloga što je Španija jedna od zemalja EU koje nisu priznale neovisnost Kosova.

Tim povodom, oglasila se i Vlora Çitaku koja je na svom zvaničnom profilu postavila fotografiju s utakmice uz komentar "Dobra večer Španija, dobrodošli u Republiku Kosovo".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije