Uspjeh Katalonaca težak 8 miliona eura

Radiosarajevo.ba
Uspjeh Katalonaca težak 8 miliona eura

Prema pisanju katalonskog dnevnika Sporta, Barcelonini su igrači uspjesima iz prošle sezone zaradili ukupno osam milijuna eura premija. Polovica od toga otpada na jednu jedinu utakmicu.

Ne radi se o finalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, već o pobjedi u 'el clasicu', derbiju protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu stadionu početkom svibnja.

Sport piše da je predsjednik Joan Laporta svojim nogometašima obećao ukupno četiri milijuna eura premija (20 igrača, 200.000 eura svakome) pobijede li Real u Madridu, te time praktički osiguraju naslov prvaka nakon dvogodišnjeg posta. Messi i društvo učinili su to u senzacionalnom stilu, deklasiravši Madriđane 6-2 u najtežemu domaćem porazu “kraljevskog kluba” na svom travnjaku kad je 'el clasico' u pitanju.

Uoči sezone Laporta je također igračima obećao ukupno tri milijuna eura premija za osvajanje Lige prvaka, te još jedan za pobjedu u Kupu kralja.

Unatoč kriznim vremenima, predsjednik će svoje obveze sa svojim suradnicima odraditi s osmijehom na licu. Sam Sport također se slaže da Barçina trostruka kruna prošle sezone zaslužuje biti nagrađena suhim zlatom.

sportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije