Ugledni BBC zna gdje će Pjanić? Ni Juventus, ni Inter, ni Manchester...

0
Radiosarajevo.ba
Ugledni BBC zna gdje će Pjanić? Ni Juventus, ni Inter, ni Manchester...
Foto: EPA-EFE / Ugledni BBC zna gdje Pjanić ide?

Bosanskohercegovački vezni fudbaler Miralem Pjanić ovog ljeta gotovo sigurno napušta Barcelonu, a kao njegovu narednu destinaciju ugledni BBC vidi Tottenham.

"Veznjak Barcelone Miralem Pjanić povezan je s prelaskom u Tottenham, koji bi u toj trci trebao pobijediti Manchester United", piše BBC.

Podsjetimo, sportski direktor Tottenhama od nedavno je Fabio Paratici koji je Pjanića u ljeto 2016. godine doveo iz Rome u Juventus. Novi trener kluba Nuno Espirito Santo također je zaljubljenik u Miretove igre.

Jučer je Mundo Deportivo tvrdio kako je Barcelona spremna da raskine ugovor s Pjanićem kako bi vezni igrač mogao bez obeštećenja potražiti novu sredinu, ali današnje informacije kažu kako je Zmaj odbio tu opciju.

Pjanić je ranije u nekoliko navrata isticao da nema namjeru napuštati Barcelonu poslije svega jedne sezone i da ima veliki motiv da se nametne treneru Ronaldu Koemanu.

Istaknimo i to da su se za usluge Pjanića u prethodnom periodu interesovali PSG, Inter, Manchester United, Milan, Juventus...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije