U subotu veliki derbi na Grbavici: Kupite ulaznicu na vrijeme!

Radiosarajevo.ba
U subotu veliki derbi na Grbavici: Kupite ulaznicu na vrijeme!
/ Foto: Fena
U subotu, s početkom u 20 sati, igra se veliki derbi Lige za prvaka BiH između Željezničara i Zrinjskog.

Iz FK Željezničar saopćili su da će prodaja ulaznica, zbog velikog interesa, zvanično početi u petak od 12 sati.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu do 18 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija.

Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorena četiri ulaza. Kapije se otvaraju u 18.30 sati.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza.

Za djecu do 12 godina ulazak će biti moguć samo u pratnji roditelja koji su vlasnici godišnjih ulaznica i to na tribine Jug i Sjever dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad i Sektor C na istočnoj tribini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije