Iznenadna smrt Ivana (20), Balkan zavijen u crno: 'Bio si prava ljudina'

4
Radiosarajevo.ba
Iznenadna smrt Ivana (20), Balkan zavijen u crno: 'Bio si prava ljudina'
Foto: Facebook / Ivan Busatto

Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio tragičnu vijest o iznenadnoj smrti 20-godišnjeg sudije Ivana Busatta. 

Iznenadna smrt mladog sudije Ivana zaprepastila je mnoge. Nogometni savez Splitsko-dalamtinske županije na svojoj je službenoj stranici objavio ovu tragičnu vijest.

Prerano preminuli 20-godišnjak bio je plivač i nogometni sudija, a prošle je godine u decembru osvojio prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za seniore u disciplini 1500 metara slobodno. 

Lijepa vijest za penzionere u FBiH: U subotu počinje isplata penzija za april

Lijepa vijest za penzionere u FBiH: U subotu počinje isplata penzija za april

Mladić je također bio i član PK Jadrana. "U ponedjeljak je iznenada, u 20. godini života, preminuo Ivan Busatto, nogometni sudija NSŽSD-e. Počivao u miru Božjem. Iskrena sućut porodici", piše u Facebook objavi. Mnogi se njegovi prijatelji i poznanici opraštaju od prerano preminulog Ivana.

"Kolega moj bio si ljudina prava. Vidimo se na nekom puno boljem mjestu. Porodici iskrena sućut. Brate, počivaj u miru Božjem", napisao je jedan korisnik ispod objave.

Jučer je iznenada, u 20. godini života, preminuo Ivan Busatto, nogometni sudac NSŽSD-e. Počivao u miru Božjem 🕯 Iskrena sućut obitelji.

Posted by Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske on Tuesday, February 6, 2024

"Bože moj sačuvaj. Tuga prevelika, anđelu pokoj vječni, a roditeljima i porodici puno snage da izdrže neizdrživu bol", jedan je od komentara ispod ove tragične objave, piše portal Direktno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije