Tragedija u susjedstvu: Poginuo mladi fudbaler (19)

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u susjedstvu: Poginuo mladi fudbaler (19)
Foto: FK Proleter Novi Sad / Stradali Radovan Bošnjački

Fudbaler FK Proleter iz Novog Sada Radovan Bošnjački (19) poginuo je u noći između subote i nedjelje kada je izgubio kontrolu nad vozilom, udario o bankinu i izletio s puta.

On se svojim Fiatom kretao iz Šajkaša ka Mošorinu a s njim je u automobilu u trenutku udesa bila jedna devojka, piše Blic.

Bez obzira na to što udes nije djelovao da je mogao izazvati fatalan ishod, nesretnim spletom okolnosti Radovan je ostao na mjestu mrtav dok je njegova saputnica na sreću prošla skoro nepovrijeđeno.

Gaza: 'Ovo jutro je jedno od najmračnijih u ovoj sedmomjesečnoj noćnoj mori'

Gaza: 'Ovo jutro je jedno od najmračnijih u ovoj sedmomjesečnoj noćnoj mori'

Ona je odmah nakon nesreće obavijestila policiju koja se zajedno sa Hitnom pomoći našla brzo na mjestu udesa, međutim, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt nesretnog mladića.

Kako nezvanično saznaje Blic, preliminarni rezultati istrage o mogućem uzroku udesa u kojem je poginuo mladić pokazali su da je riječ o nesretnom slučaju bez elemenata krivičnog djela.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C2pDqOBI7Gt/?img_index=1[/instagram]

Navodi se kako Radovan nije vozio brzo niti pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, tako da je do velike tragedije došlo nesretnim spletom okolnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije