Torino u borbi za opstanak dočekuje Napoli

Radiosarajevo.ba
Torino u borbi za opstanak dočekuje Napoli
Foto: freetips.com / Torino protiv Sampdorije

U sklopu 34. kola Serie A, danas se u Torinu sastaju istoimeni klub i veliki Napoli.Utakmica počinje u 18.30 sati.

Torino je ove sezone jedno od razočarenja Serie A. Iako imaju solidnu ekipu od koje se očekivalo da konkuriše i za mjesta koja vode u Europa Ligu oni su trenutno u jako teškoj situaciji. Izjednačeni su sa Cagliariem i Beneventom koji se nalazi u opasnoj zoni i do kraja sezone im slijedi velika borba za ostanak u ligi. Istina, Torino ima dvije utakmice manje i za očekivati je da obezbjede ostanak ali bez obzira na to imaju jednu jako lošu sezonu. Sa druge strane ni Napoli nije odigrao na očekivanom nivou. Od njih se očekivalo da se bore za titulu a dugo iz bili ekipa iz sredine tablice. Ipak, sjajnim partijama posljednjih mjeseci su se uspjeli uključiti u borbu za mjesta koja vode u Ligu Prvaka te bi se današnjom pobjedom izjednačili sa Milanom i Juventusom koji su na trećoj i četvrtoj poziciji. Napoli je na posljednjih 10 utakmica Serie A upisao sedam pobjeda uz dva remija i jedan poraz i ukoliko do kraja sezone nastave sa ovakvim igrama sigurno ćemo ih naredne sezone gledati u najjačem europskom natjecanju.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je u svoju ponudu uvrstila i ovu utakmicu. Tako je kvota na pobjedu Torina 3,80, neriješeno 3,45 ,a na pobjedu Napolia 2,00.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije