Hrvatski mediji: Torcida u Saint Etienneu, želi izazvati prekid utakmice

Radiosarajevo.ba
Hrvatski mediji: Torcida u Saint Etienneu, želi izazvati prekid utakmice
EPA / Torcida

Fudbalska reprezentacija Hrvatske danas će u Saint Etienneu igrati susret drugog kola u grupi D protiv reprezentacije Češke Republike. 

Uoči ovog susreta najavljen je mogući prekid utakmice s ciljem da se sa Evropskog prvenstva izbaci reprezentacija Hrvatske. Navodno bi to trebali uraditi navijači splitskog Hajduka, Torcida, koja je nezadovoljna radom i odnosom Saveza prema Hajduku u kojem sve konce vuče Zdravko Mamić.

Protiv Mamića su i Bad Blue Boysi, navijači Dinama na čijem je on čelu i već godinama s Maksimira stižu tužne slike praznih tribina. Stadion je bio pun, proteklog ljeta, kada je uoči derbija s Hajdukom Zdravko Mamić "završio" u Remetincu.

Torcida je u prijateljskim odnosima s navijačima Saint Etiennea, pa se vjeruje da su već osigurali ulazak na stadion. Prema informacijama do kojih su došli hrvatski mediji Torcida se već nalazi u Saint Etienneu i večeras u susretu s Češkom Republikom želi izazvati prekid.

Torcida_Screen_Twitter.png - Hrvatski mediji: Torcida u Saint Etienneu, želi izazvati prekid utakmice

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije