Tajni plan PSG-a: U Barcelonu dolaze po pobjedu, ali i po jednog od najboljih igrača

0
Radiosarajevo.ba
Tajni plan PSG-a: U Barcelonu dolaze po pobjedu, ali i po jednog od najboljih igrača
Foto: EPA - EFE / Igrači PSG-a

Nogometaši Paris Saint-Germaina i Barcelone će sutra odigrati svoju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u prijestolnici Francuske.

Navijači katalonskog giganta konačno su dočekali da njihov klub ponovo zaigra četvrtfinale najelitnijeg klupskog takmičenja, a očekivanja sigurno nisu mala.

Međutim, ono što može da brine sve pristalice ‘Blaugrane’, kao i trenera Xavija Hernandeza, jeste “tajni plan” PSG-a na kojem rade upravo ovih dana, pred veliki okršaj u Ligi prvaka.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

L’Equipe kao jedan od najuglednijih izvora tvrdi da Parižani još uvijek nisu odustali od velike zvijezde Barce, sjajnog Gavija, čije dovođenje planiraju po završetku aktuelne sezone.

Naime, Gavi je već duže vrijeme van terena zbog teške povrede i njegov izostanak odmah se vidio na terenu, dok su mnogi mišljenja kako je baš on najvažniji igrač španskog velikana.

S druge strane, barem ako je vjerovati informacijama kojima raspolažu ljudi bliski klubu, Xavi će i naredne sezone biti na klupi Barcelone. No, u slučaju odlaska Gavija, njegov posao na Nou Campu bi ponovo bio znatno otežan i to je rasplet kakav ne želi niko u Kataloniji, piše SportAM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije