Sutkinja u Španiji se sudarila s TV kamerom, lice joj je bilo obliveno krvlju

0
Radiosarajevo.ba
Sutkinja u Španiji se sudarila s TV kamerom, lice joj je bilo obliveno krvlju
Foto: EPA - EFE / Krvava Guadalupe Porras

Fudbaleri Real Betisa pobijedili su Athletic Bilbao s 3:1 u susretu 26. kola španskog fudbalskog prvenstva.

Chimy Avila je doveo Betis u vodstvo u 13. minuti, a na 2:0 je povisio Yuri Berchiche, pogodivši u 38. minuti vlastitu mrežu.

Novi problemi za baskijski sastav stigli su u 41. minuti, kada je Nico Williams "pocrvenio". Ipak, Athletic je s igračem manje u sedmoj minuti nadoknade smanjio rezultat, a strijelac je bio Gorka Guruzeta.

U nastavku susreta gledatelji su vidjeli samo jedan gol, Johnny Cardoso je u 67. minuti pogodio za 3:1 i prvu pobjedu Betisa u zadnja četiri susreta.

No, pobjedu Betisa zasjenila je nesreća koja se dogodila pomoćnoj sutkinji utakmice Guadalupe Porras, koja se sudarila s televizijskom kamerom dok se vraćala na centar terena nakon što je potvrdila gol Chimyja Avile.

Nesretna sutkinja je pala na zemlju, a lice joj je bilo potpuno obliveno krvlju. Betisova liječnička služba odmah je priskočila u pomoć, a Porras nije mogla nastaviti utakmicu te je bila zamijenjena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije