Sušić: Ne bih uzeo Beckhama

Radiosarajevo.ba
Sušić: Ne bih uzeo Beckhama

Selektor Safet Sušić nema nimalo vremena za odmor nakon napornih obaveza vezanih uz utakmice protiv Luksemburga i Francuske, jer će se do prvog meča protiv Portugala, koji je za manje od mjesec dana u Zenici, morati baviti i inovacijama kako bi našao najbolju kombinaciju igrača u zadnjoj liniji koju će suprostaviti Portugalcima na Bilinom Polju 11. novembra.

- Nije meni toliko problem što smo izvukli Portugal, koliko je problem što neću imati Mujdžu na raspolaganju oba meča, a Papca i Pandžu u prvoj utakmici. Upitan je i Salihović, a vjerujte, da imam sve momke na raspolaganju ne bih sumnjao u uspjeh. - govori Safet Sušić, prenosi Reprezentacija.ba.

- Mi imamo fantastičan vezni red sa dobrim defanzivnim igračima i pravim umjetnicima kreatorima igre koji kada u napadu ispred sebe imaju najboljeg napadača na svijetu Edina Džeku mogu napraviti svakoj reprezentaciji velike probleme. - smatra legendarni Pape.

Naš selektor prokomentarisao je i glasine o mogućem dolasku engleskog internacionalca Davida Beckhama u redove PSG-a.

- Ukoliko bih ja lično donosio odluku, mislim da bih se jako teško odlučio dovesti Beckhama u svoju ekipu, bar ne zbog ovih fudbalskih, odnosno igračkih razloga. Marketing i njegova popularnost su nešto drugo za ekipu što mene ne zanima kao trenera. - zaključuje Sušić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije