Supruga Siniše Mihajlovića stigla u BiH: Lijepa Arianna se moli za njegovo zdravlje

A. S.
Supruga Siniše Mihajlovića stigla u BiH: Lijepa Arianna se moli za njegovo zdravlje
Instagram / Arianna Rapaccioni i Siniša Mihajlović

Trener Bologne Siniša Mihajlović nastavlja svoju borbu sa leukemijom. Legendarni trener se osjeća bolje, iz Italije stižu lijepe vijesti skoro svaki drugi dan, a nadu podgrijava i informacija da se bivši as Crvene zvedze i jedan od najboljih nogometaša s ovih prostora počeo družiti s prijateljima.

Najveća podrška mu je porodica. Upravo supruga Arianna Rapaccioni Mihajlović, rođena Talijanka, ovih dana stigla je u Bosnu i Hercegovini da se moli za njegovo zdravlje. 

Završen drugi ciklus hemoterapije: Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice

Prvi tretman je počeo u julu i trajao je 43 dana, dok je s drugim počeo 9. septembra.

Nekadašnja TV voditeljica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz Bosne i Hercegovine, iz Međugorja

"A onda ima i dana u kojima se ti i sunce ne bojite nikakvog zalaska...", napisala je Arianna Rapaccioni Mihajlović, koja se tagovala da je u Bosni i Hercegovini, u Međugorju.

Prema informacijama do kojih smo došli, lijepa Arianna se u Međugorju molila u molitvenim oazama Križevcu i na Brdu ukazanja.

"U Hercegovinu je došla s nekoliko porodičnih prijatelja. Ne želi publicitet, samo joj je zdravlje supruga važno", uspjeli smo dobiti informaciju. 

Podsjetimo, Siniša Mihajlović je 2009. godine također je bio u Međugorju. On je tada za Gazzeta dello Sport kazao da je bio dirnut  i da je osjetio nešto posebno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije