Skandal: Supruga slavnog Bosanca Seada Kolašinca uhvaćena s pištoljem na aerodromu

Radiosarajevo.ba
Skandal: Supruga slavnog Bosanca Seada Kolašinca uhvaćena s pištoljem na aerodromu
Instagram / Bela I Sead Kolašinac

Pomalo nevjerovatna vijest stiže iz Engleske, a u centru pažnje je atraktivna supruga našeg reprezentativca Seada Kolašinca, fudbalera Arsenala, koja je uhapšena jer je pokušala da prokrijumčari pištolj u Veliku Britaniju.

Lijepa Bela je pokušala da na Ostrvo unese pištolj i u tom pokušaju je uhvaćena. Britanski mediji nagađaju da je to učinila nakon što je prošle godine doživjela neprijatnost kada su razbojnici napali njenog supruga i Mesuta Ozila, piše Sport1.

Ona je nakon toga otišla u Njemačku gdje je nabavila pištolj i dobila dozvolu za njegovo nošenje, ali se nije očigledno raspitala da li ta dozvola važi i za tlo Velike Britanije.

Pištolj za omamljivanje pronađen je u njenim koferima, a graničari su je zadržali na londonskom aerodromu, po slijetanju iz Frankfurta.

Inače, mnoge engleske fudbalske zvijezde su postale opreznije, prije nekoliko dana je napadnut Dele Alli, a fudbaleri kupuju pse čuvare čak i za sume od 20.000 funti.

To su učinili već Hugo Lloris i Jack Grealish.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije