Supruga Achrafa Hakimija pokrenula zahtjev za razvod zbog optužbi za silovanje

0
Radiosarajevo.ba
Supruga Achrafa Hakimija pokrenula zahtjev za razvod zbog optužbi za silovanje
Foto: Instagram / Achraf Hakimi i Hiba Abouk

Španska glumica Hiba Abouk odlučila je da prekine brak sa nogometašem PSG-a Achrafom Hakimijem, koji je pod istragom zbog navodnog silovanja 24-godišnje žene, objavljuje Marca.

Prema raznim medijima u Španiji, Abouk je pokrenula brakorazvodnu parnicu, jer je njihova veza već neko vrijeme u krizi, s obzirom na to da imaju različite vizije života, a sve je kulminiralo nakon što je Achraf optužen za silovanje.

U međuvremenu, francuski tužioci otvorili su istragu o navodnom silovanju desnog beka PSG-a, nakon što je 24-godišnjakinja optužila marokanskog reprezentativca da je silovao u svom domu u predgrađu Pariza 25. februara.

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Hakimi i navodna žrtva su se počeli dopisivati sredinom januara na Instagramu, a onda je krajem februara djevojka otišla do kuće igrača u Boulogneu, gdje se navodno dogodilo silovanje.

Marokanski reprezentativac je navodno žrtvu poljubio u usta, podigao joj odjeću i poljubio grudi uprkos njenom negodovanju i započeo odnos bez njenog pristanka. Advokat marokanskog igrača Fanny Colin poricao je te navode.

Dok je istraga u toku, Hakimijeva supruga pokrenula je postupak razvoda zbog navodnog silovanja 24-godišnje djevojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije