Stižu ponude u Titovu 38/b: Haris Duljević na meti Empolija i CSKA Moskve

Radiosarajevo.ba
Stižu ponude u Titovu 38/b: Haris Duljević na meti Empolija i CSKA Moskve

Haris Duljević, kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo i vjerovatno najbolji fudbaler ekipe iz Titove 38/b, mogao bi napustiti redove ekipe s Koševa u zimskom prelaznom roku. 

Duljević je nakon suspenzije Ivana Tatomirovića, sredinom sezone postao kapiten Bordo tima, a ovaj krilni napadač u posljednjih nekoliko utakmica prvog dijela sezone oduševio je svojim igrama. 

Na adresu Bordo tima svakog dana pristižu ponude za Duljevića, a najkonkretniji trenutno su CSKA iz Moskve i Empoli. Obje ponude su milionske, ali to još uvijek ne znači da će Duljević napustiti Bordo tim. 

Prema informacijama do kojih je došao portal Radiosarajevo.ba, stav kluba uoči prelaznog roka bio je da Duljević još uvijek nije na prodaju, međutim u slučaju ponude koja se ne može odbiti, promijenio bi sredinu. 

Podsjetimo da je sličnu situaciju prošle zime imao i Gojko Cimirot. Na adresu Bordo tima tokom zimskog prelaznog roka stigla je milionska ponuda Grasshoppersa, ali je Bordo tim i pored odlične ponude odlučio zadržati, sada već fudbalera solunskog PAOK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije