Štićenici Zavoda Pazarić navijali za FK Sarajevo na Koševu

Radiosarajevo.ba
Štićenici Zavoda Pazarić navijali za FK Sarajevo na Koševu

Gosti Fudbalskog kluba Sarajevo na posljednjoj ligaškoj utakmici, u kojoj je Bordo klub na Koševu dočekao Radnik iz Bijeljine, bili su štićenici Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić.

Štićenici pomenutog Zavoda bodrili su fudbalere Sarajeva na utakmici u kojoj je naš klub slavio novu pobjedu rezultatom 2:1, te su aplauzom ispratili dobre poteze izabranika Almira Hurtića. 

Dolazak štićenika iz Zavoda Pazarić na Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase jedna je u nizu aktivnosti koje se realizuju putem projekta socijalizacije "Sarajevo, ljubavi moja", a jedan od pokretača istog je Sulejman Haljevac Memo, veliki navijač FK Sarajevo, koji je zajedno sa štićenicima boravio na tribinama koševskog stadiona.

Fudbalski klub Sarajevo, kao društveno odgovoran klub, rado je ugostio štićenike Zavoda na Koševu, omogućivši im besplatan ulaz na utakmicu. Sve aktivnosti koje FK Sarajevo sprovodi u zajednici možete pročitati klikom ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije