Stevanović u Sevilli dogovorio detalje ugovora

Radiosarajevo.ba
Stevanović u Sevilli dogovorio detalje ugovora

Španski nogometni prvoligaš Sevilla dogovorio je detalje ugovora s bosanskohercegovačkim reprezentativcem, članom novosadske Vojvodine, Miroslavom Stevanovićem, potvrđeno je iz kluba.

Dvadesetdvogodišnji igrač trebalo bi da potpiše ugovor nakon što prođe ljekarski pregled, a u Sevilli će se pridružiti reprezentativnom kolegi Emiru Spahiću. 

Upravo je kapiten bh. reprezentacije, zajedno s delegatom prve ekipe Juanom Martagonom, dočekao Stevanovića na međunarodnom aerodromu St. Paul.

Na zvaničnoj internet stranici Seville navodi se da će Stevanović ići na ljekarski pregled sutra u 10.30 te da će zvanično biti predstavljen kao novi igrač tog kluba u četvrtak. 

Stevanović, koji će biti prvo pojačanje Seville u januarskom prijelaznom roku, profesionalnu karijeru započeo je u Vojvodini 2009, ali je dvije sezone igrao na posudbi u Paliću i banjalučkom Borcu, javila je Fena.

Prošao je sve reprezentativne selekcije BiH, a za A-tim je odigrao pet utakmica. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije