Stari travnjak Grbavice postaje historija: Navijači pozvani u posljednju šetnju

Radiosarajevo.ba
Stari travnjak Grbavice postaje historija: Navijači pozvani u posljednju šetnju
Fudbalski klub Željezničar obavijestio je sve navijače i simpatizere da danas, do 16 sati, imaju posljednju priliku da još jednom prošetaju starim travnjakom stadiona Grbavica.

Ovaj poziv stigao je nakon najave da na Grbavicu stiže novi, savremeni travnjak, te će navijači imati priliku da uzmu i busen starog travnjaka za uspomenu.

"Podsjećamo, stari travnjak na Grbavici je postavljen 1976. godine a sutra počinju radovi na na postavljanju novog savremenog travnjaka. Vrijednost investicije je 1.254.146 KM, a iznos finansira FK Željezničar vlastitim sredstvima i uz podršku institucija", poručili su iz FK Željezničara.

Željezničar je nedavno objavio fotografije novog travnjaka koji se uzgaja u Solunu, a čije će postavljanje uskoro početi na stadionu Grbavica, baš onako kako je planirano, što je na nedavnoj press-konferenciji potvrdio i predsjednik kluba Senad Misimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije