Šta kažu kladionice: Kolike su šanse Zmajeva u meču protiv Portugala?

0
Radiosarajevo.ba
Šta kažu kladionice: Kolike su šanse Zmajeva u meču protiv Portugala?
Foto: EPA - EFE / BiH nije bez šansi

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak, 16. oktobra, u Zenici igra meč 8. kola kvalifikacija za EURO 2024., a protivnik Zmajevima bit će Portugal.

Domaćom pobjedom nad Slovačkom (3:2) u prošlom kolu, Portugalci su već osigurali plasman na EP kao prvoplasirana selekcija grupe J, ali će unatoč tome, prema svjetskim kladionicama na Bilinom polju biti izraziti favoriti.

Tako, recimo, Bet365 i Bwin na njihovu pobjedu nude koeficijent 1.53, odnosno 1.55, dok je kvota na trijumf BiH 6.00. Bet365 pritom na remi nudi kvotu 4.00, a Bwin 4.10.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

I ostale kladionice, poput Unibeta, 1xBeta, Betfaira i William Hilla nude slične koeficijente.

Kada su domaće kladionice u pitanju, Mozzart Bet na pobjedu BiH daje kvotu 6.50, dok je na trijumf Portugala ponuđeni koeficijent 1.53. Kvota na remi je 4.10.

/ Anketa

Koliko će nogometni Zmajevi osvojiti bodova u utakmicama protiv Lihtenštajna i Portugala?
Rezultati

Istu kvotu na pobjedu Portugalaca nudi i Meridian Bet, koji pak na trijumf BiH daje koeficijent 5.40. Kvota na remi je 3.85.

Prema Premieru, pobjeda Portugala donosi 1.55, na BiH 5.80, dok se na remi daje 4.10.

Podsjetimo, meč između BiH i Portugala igra se u ponedjeljak, 16. oktobra, s početkom od 20:45 sati, a tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije