Sretno, Rođeni!

1
Radiosarajevo.ba
Sretno, Rođeni!
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Velež protiv AEK-a

Fudbaleri Veleža večeras će igrati prvi susret 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu na Boras Areni u Švedskoj, a protivnik je Elfsborg.

Rođeni su u treće kolo došli nakon što su izbacili Coleraine iz Sjeverne Irske i grčki AEK, a sada slijedi vjerovatno jednako težak 'zalogaj' kao u drugom kolu.

Elfsborg je ekipa koja se bukvalno prošetala kroz drugo kolo jer je 'krvnika' FK Sarajevo, Milsami, dobila s ukupnih 9:0. Ako uzmemo u obzir da je, u međuvremenu, u dvije utakmice švedske lige postigla još četiri gola, dolazimo do podatka da je Elfsborg dao 13 golova na posljednja četiri meča.

Rođeni će sigurno imati težak zadatak, ali odustati neće jer je uz njih armija navijača koja trenutno odbrojava sitno do početka utakmice.

Meč počinje u 18.45 sati, a sudit će ga Pawel Gil iz Poljske. Direktan TV prijenos je na Face TV.

Kladionica MOZZART nudi izuzetno visoku kvotu na pobjedu Veleža, pa na jednu uloženu marku možete dobiti 8,50. S druge strane, koeficijent na Šveđane je 1,35. OVDJE pogledajte kompletnu ponudu za ovaj susret.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije