Srceparajuća fotografija: Održana komemoracija Mariju Božiću

0
Radiosarajevo.ba
Srceparajuća fotografija: Održana komemoracija Mariju Božiću
Foto: Infolo.rs / Mario Božić

Povodom prerane smrti Marija Božića (1983 – 2023), nekadašnjeg fudbalera Loznice i više domaćih i inostranih klubova, jučer je održan komemorativni skup u sali Skupštine grada ispunjenoj porodicom, njegovim nekadašnjim saigračima i prijateljima.

Biranim riječima, sa mnogo emocija, govoreno je o Božiću koji je karijeru počeo i završio u FK Loznica. Predsjednik FK Loznica Željko Marković je Božićevom ocu predao uramljeni dres sa brojem sedam koji je njegov sin nosio u Loznici, piše Infolo.rs.

Milorad Matić, načelnik gradske uprave, nekadašnji Božićev saigrač u mlađim kategorijama, rekao je da su sanjali fudbalske snove, a za razliku od mnogih on je fudbalsku karijeru i živio.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

"Gledaćeš ih Mario sa drugog mesta prepoznaćemo te svi u njima i čuvati od zaborava. Pamtit ćemo te po dobroti, poštenju i volji za životom", rekao je Branko Lazarević prijatelj porodice Božić.

Kratak film sa fotografijama i snimcima iz Božićeve karijere prikazan je na komemoraciji, a prisutni su fudbaleru dugim aplauzom uputili poslednji pozdrav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije