Sramotan potez: Paragvajac pljunuo Messija, Argentinac ga ponizio pred novinarima

0
Radiosarajevo.ba
Sramotan potez: Paragvajac pljunuo Messija, Argentinac ga ponizio pred novinarima
Foto: X.com / Sanabrija pljunuo Messija

Reprezentacija Argentine je u četvrtak, 12. oktobra, na svom terenu pobijedila Paragvaj rezultatom 1:0 u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a utakmicu je obilježio sramotan potez Antonija Sanabrije.

Pogodak za vodstvo domaće ekipe i ludnicu na tribinama Riverovog stadiona postigao je Nicolas Otamendi, a sjenu na ovu pobjedu ostavio je detalj sa samog finiša utakmice.

Paragvajac, Antonio Sanabria je nakon prepirke na terenu pljunuo Lionela Messija.

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Oni su vodili kratku raspravu, a kada mu je Messi okrenuo leđa Sanabria je pljunuo u pravcu kapitena Argentine što je izazvalo šok na trbinama i pored malih ekrana.

Messi nije vidio šta je Paragvajac uradio jer je to uradio Messiju iza leđa, ali je kapiten Argentine od saigrača saznao za Sanabrijin sramotan potez i to je komentarisao nakon utakmice.

Najboljeg nogometaša svih vremena pitali su za taj potez napadača Paragvaja, a Messi ga je 'ponizio' za sva vremena jednom rečenicom.

"Sanabria? Rekli su mi u svlačionici da me neko pljunuo. Istina je da uopšte i ne znam ko je taj dečko. Ne želim baš da pričam o tome jer će to otići predaleko ako nešto kažem, a to mi zaista nije cilj", rekao je Messi.

Messi je žestoko uzvratio Sanabriji izjavom da uopšte i ne zna ko je taj dečko iako je Paragvajac prošao upravo omladinske kategorije Barcelone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije