Spisak za Portugal u ponedjeljak

Radiosarajevo.ba
Spisak za Portugal u ponedjeljak


Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u ponedjeljak 31. oktobra će saopštiti imena igrača na koje računa u predstojećim utakmicama sa Portugalom u okviru baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine .

Za razliku od prethodnih utakmica na spisku sigurno neće biti ime Mensura Mujdže koji je povrijeđen, a najozbiljniji kandidat da 'upadne' na njegovu poziciju je Sanel Jahić. Sušiću će sigurno trebati još novih igrača jer u prvom susretu neće moći računati na Sašu Papca i Borisa Pandžu.

Prvi susret baraža na rasporedu je 11. novembra, iako još uvijek nije poznato na kojem će se stadionu utakmica igrati, sobzirom da su se Portugalci žalili na travnjak stadiona Bilino Polje. Pitanje stadiona trebalo bi biti riješeno u toku današnjeg dana.

Baković: Ako bude Koševo, tražit ćemo otvaranje zapadne tribine

Prije prvog susreta sa Portugalom izabranici Safeta Sušića će uveličati proslavu 90. godina postojanja FK Željezničar 8. novembra na stadionu Grbavica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije