Šok u Minhenu: Bayern ostaje bez velike zvijezde?

0
Radiosarajevo.ba
Šok u Minhenu: Bayern ostaje bez velike zvijezde?
Foto: EPA - EFE / Galatasaray - Bayern

Navijači minhenskog Bayerna u posljednje vrijeme su navikli da ih nogometaši voljenog kluba znaju itekako negativno iznenaditi.

Iza popularnih ‘Bavaraca’ je nekoliko turbulentnih sedmica. Rezultati na terenu su daleko ispod očekivanja, dok i određeni igrači najavljuju svoje odlaske iz kluba.

Trener Thomas Tuchel već je uveliko otpisan na poziciji šefa struke za narednu sezonu, a Alphonso Davies će gotovo pa sigurno spakovati kofere.

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

No, najveći šok stigao je jučer jer su britanski mediji plasirali bombastičnu vijest o tome da velika zvijezda Bayerna, Jamal Musiala, ne želi novi ugovor i cilj mu je napustiti Allianz Arenu.

Sjajni 21-godišnjak i uzdanica njemačkog šampiona odbila je da produži saradnju, među prvima tvrdi Daily Star. Musialu već mnogi vide u engleskom Premiershipu, ali zasigurno treba pričekati.

Nekako se čini da Bayern iz godine u godinu ostaje bez najboljih nogometaša, dok se udarci nižu jedan za drugim. Kada je u pitanju aktuelna sezona, ostaje da ispratimo hoće li moći da je “spase” na kraju, piše SportAM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije