Skandalozan potez navijača Real Madrida: Selektor Španije jasan 'Zaista se stidim ovoga'

0
Radiosarajevo.ba
Skandalozan potez navijača Real Madrida: Selektor Španije jasan 'Zaista se stidim ovoga'
Foto: EPA / Luis de la Fuente

Spektakularnu utakmicu na kultnom Santiago Bernabeu stadionu odigrali su reprezentacije Španije i Brazila, a konačan rezultat glasio je 3:3.

Međutim, u Madridu su se dešavale nevjerovatne scene sa domaćim navijačima i Alvarom Moratom u glavnoj ulozi. Kao što je to i poznato, iskusni napadač je prošao sve omladinske kategorije Reala, te je dugo bio član prvog tima, ali nikada nije dobio pravu šansu.

Odavno je Morata član gradskog rivala Atletica, što očigledno nije baš najbolje sjelo navijačima ‘Kraljevskog kluba’, koji su činili većinski dio publike na utakmici reprezentacije Španije, pa su odlučili izviždati 31-godišnjaka.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Nakon odigranog meča ‘Crvene Furije’ i ‘Karioka’, odlučio se oglasiti i selektor španskog nacionalnog tima, Luis de la Fuente. Naime, on ne može da vjeruje da se usred njegove zemlje na takav način izvrijeđa neko ko nosi državni grb.

"Boli me to da se u mojoj državi kapitenu nacionalnog tima zviždi. Publika na Bernabeu je bila nevjerovatna, ali kao Špancu, sramota me ovakvih povika s tribina. Zaista se stidim ovoga", rekao je šef struke domaćeg tima.

Sigurno je da Alvaro Morata neće baš po najboljem pamtiti ovaj susret na Santiago Bernabeu. No, također je jasno i to da ga u svakoj narednoj utakmici očekuje isti tretman od strane pristalica Reala, piše amsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije