Skandal potresa Italiju: S Aidom (39) spavao cijeli Milan, Inter i stručni štab

11
Radiosarajevo.ba
Skandal potresa Italiju: S Aidom (39) spavao cijeli Milan, Inter i stručni štab
Foto: Instagram / Aida Yespica

Prije nekoliko dana u španskim medijima počeli su da se pojavljuju audio snimci Florentina Pereza koji je "popljuvao" mnoge bivše igrače i trenere Real Madrida, a posebno interesantno je bilo njegovo prepričavanje razgovora sa Joséom Mourinhom o Mesutu Ozilu.

Bili su odličan tandem u "kraljevskom klubu", ali malo ko je pomislio da je Mourinho posebnu pažnju vodio i o Ozilovom privatnom životu i nije mu se dopalo s kim se Njemac zabavlja. 

Kada je Mourinho čuo da ga je "zavela" Aida Yespica, odmah je tražio sastanak s njim.

"Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao 'sa djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i cijeli stručni štab'. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom", rekao je Perez koji je kupio Ozila iz Verdera kada je imao samo 21 godinu, a njemački fudbaler se vrlo brzo navikao na život na visokoj nozi, prenosi Mondo.rs

"Mesut je imao 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio je stil života. Otjerao je tadašnju devojku i zamijenio je tom manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati".

U međuvremenu je i Yespica otkrila tu vezu, ali je istakla da je Ozil samo jednom posjetio u Milanu, dok je istakla i da nema nikakve veze s njegovim odlaskom iz Real Madrida za šta je Perez krivio.

Ko je u stvari Aida (39) o kojoj bruji čitava Španija?

Ona je porijeklom iz Venecuele gdje je 2002. godine pobijedila na izboru za Miss, a tada je imala samo 20 godina. Odmah se preselila u Milano i nastavila manekensku karijeru, a od 2003. je bila već među najpoznatijim modelima.

Bila je na naslovnicama prestižnih magazina, gostovala u italijanskim i španskim rijalitijima, a zna se da je bila u vezi sa Matteom Ferrarijem, bivšim igračem Intera, Rome, Đenove...

Dobili su i sina Arona tokom 2009. godine, a nakon toga je "pala" na Mesuta Ozila.

U međuvremenu se nije pojavljivala u javnosti sa fudbalerima, ali je veoma popularna na Instagramu gdje je prati skoro 850 hiljada ljudi. Objavljuje atraktivne fotografije i ne želi da komentariše riječi Pereza i Mourinha a koji su je ponovo stavile na naslovnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije