Sjajni Hansbrough bolji od Sutona

Radiosarajevo.ba
Sjajni Hansbrough bolji od Sutona

Goran Suton startao je u petorci Utaha Jazza, no ekipa iz Salt Lake Citya još je jednom teško poražena trećeg dana Ljetne lige u Orlandu.  Bolji su bili još uvijek neporaženi Indiana Pacersi (3-0) rezultatom 95:79, a susret je bio zanimljiv po još jednom okršaju dvojice zvijezdi NCAA košarke, Tylera Hansbrougha i Gorana Sutona.

Njih dvojica u travnju su igrali u finalu Final Foura sveučilišnog prvenstva. Hansbrough je i ovoga puta bio znatno bolji, odlično krilo Pacersa odličnim igrama natjerao je trenera da ga stavi u prvu petorku nakon što je prethodne dvije utakmice ušao s klupe. Bivši igrač North Caroline sjajno je odigrao postigavši 24 poena uz pet skokova nadvisivši Sutona koji nije imao svoj dan. Igrao je 17 minuta, a imao je četiri poena uz loš šut (2-8), prikupio je po jedan skok, asistenciju i oduzetu loptu. Bivši igrač Cibone, Jared Homan ponovno je prosjedio utakmicu.

Centarski par budućnosti Pacersa potvrdio je i Roy Hibbert s 21 poenom i osam skokova i ne bi bilo začuđujuće da duo Hansbrough-Hibbert postanu starteri Indiane kada krene NBA sezona.

Oklahoma je nadigrala Boston Celticse 94:82, još jednom se istaknuo Russell Westbrook s 26 poena, 16 je dodao DJ White. Kelte je predvodio JR Giddens sa 16 koševa, dok je Chris Lofton ubacio 15.

U posljednjem susretu, Orlando je lako svladao kombiniranu ekipu Netsa i Sixersa, bilo je 108:86. Ponovno je najbolji bio Ryan Anderson s 21 poenom i sedam skokova, no ovoga puta istaknuli su se i Maurice Ager s identičnim brojem poena, dok je kvalitetno odigrao i Richard Hendrix sa 17 koševa i 12 skokova.

kosarka.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije