Sjajne vijesti: Zlatan Bajramović u stručnom štabu Zmajeva

0
Radiosarajevo.ba
Sjajne vijesti: Zlatan Bajramović u stručnom štabu Zmajeva
Foto: NFSBiH / Zlatan Bajramović i Sergej Barbarez

Selektor 'A' reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez je u petak, 3. maja u Hamburgu prisustvovao gradskom derbiju HSV-St. Pauli gdje je pratio nastupe bh. reprezentativaca Nikole Vasilja i Dennisa Hadžikadunića koji nastupaju za ove timove.

Barbarez je svoje aktivnosti nastavio u subotu, 4. maja gdje je u Rostocku pratio meč Hansa-Karlsruher. Pomoćni trener u gostujućem timu Zlatan Bajramović biće pomoćnik selektoru u stručnom štabu naše najbolje selekcije.

"Od početka nam je želja da imamo Bajramovića u stručnom štabu. Imao je malo poteškoća da se dogovori sa svojim klubom da se priključi i nama, te smo napokon uspjeli da se dogovorimo.

Zlatan je odličan stručnjak i mnogo će značiti našoj reprezentaciji, a i meni kao selektoru. Veoma smo sretni jer smo uspjeli da se dogovorimo i siguran sam da ćemo zajedno pisati nove, uspješne stranice reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je Sergej Barbarez.

Selektor će u narednom periodu nastaviti sa praćenjem nastupa naših reprezentativaca.

Ovo je privrednik godine u Bosni i Hercegovini: Zaljubljenik u fudbal koji zapošljava 700 ljudi

Ovo je privrednik godine u Bosni i Hercegovini: Zaljubljenik u fudbal koji zapošljava 700 ljudi

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije