Sin slavnog Mehe Kodre blista u Španiji: Kenan zatresao mrežu Seville

Radiosarajevo.ba
Sin slavnog Mehe Kodre blista u Španiji: Kenan zatresao mrežu Seville
U okviru 19. kola španske La Lige svoj susret danas su odigrali Osasuna i Sevilla, a navijači oba tima imali su priliku gledati zaista sjajnu utakmicu koja je obilovala golovima.

Već u 15. minutu susreta igrači Osasune uspjeli su doći do prednosti i otvoriti pravu golijadu na ovom susretu, na kojem je zabilježeno čak sedam golova. Do kraja prvog poluvremena Sevilla je uspjela izjednačiti, te se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1.

Drugo poluvrijeme donijelo je nevjerovatno mnogo uzbuđenja, a prvo je stiglo u 63. minuti kada je Iborra u redovima Seville postigao autogol. Dvije minute kasnije isti igrač donio je izjednačenje Sevilli, da bi zatim uslijedila dva gola Seville u 80. i 92. minuti, za visokih 4:2.

Ni igrači Osasune nisu se predavali do posljednjeg trenutka, te je tako Kenan Kodro, sin slavnog bh. trenera i nogometaša Mehe Kodre, uspio u 93. minuti postići svoj pogodak za domaći tim. Ipak, to nije bilo dovoljno, te je na kraju utakmice Sevilla upisala nova tri boda u ovosezonskom takmičenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije