"Šestarda" Barce na Bernabeu za novu titulu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
"Šestarda" Barce na Bernabeu za novu titulu (VIDEO)

Četiri boda prednosti pet kola prije kraja prvenstva imala je Barcelona pred Realom, kojem je dolazila na noge u Madrid. Na kraju je Baraca bila ta koja je "iscipelarila" protivnika.

Galacticosi s planeta Barca....

Barcelona je večeras bila puna galacticosa koji jesu bili superiorni Realu, ali od šest golova gostiju, barem tri su čisti poklon bon Realove obrane i defanzivnih veznjaka i nisu pali nakon izrađenih akcija nego kao dar Reala rivalima.

Zato je barem deset akcija Barcelone pokazalo svu lakoću i čak gracioznost kojom ta momčad danas krši protivnike i možemo svi napadati Hiddinka zbog destrukcije igre kojom se suprotstavio Barci u Ligi prvaka, ali Ramos je nešto večeras pokušao s otvorenim gardom, a na kraju je dobro i prošao sa "šestardom" u mreži.

Messi i Henry su bili prva imena pobjednika, a njima svakako treba dodati i Piquea. Nije točno da Barca "nema slabog mjesta u momčadi". Eric Abidal se večeras nije proslavio, a kod oba gola Reala postignuta glavom, braniča gostiju nije bilo nigdje. Međutim, što onda reći za Real?

.... i "kraljevski" prosjaci

Kada je momčadi koja primi šest komada prvi čovjek golman sve je rečeno, ali nevjerojatno je da Fabio Cannavaro u ovakvom izdanju mrtav-hladan javno poručuje kako će "nastupati na SP sljedeće godine".

Metzelder i Heintze su bili jednako kriminalni, a Sergio Ramos je brojna kašnjenja u obrani itekako kompenzirao golom i asistencijom. Robben je nešto sitno pokušavao, ali su zato Marcelo i Raul potpuno podbacili.

Realovi defenzivni veznjaci su stajanjem predaleko od "masakriranih" braniča bitno pridonijeli ovom potopu biblijskih razmjera; Gago je bio nevidljiv, a Lassana Diarra možda nikad više u karijeri neće odigrati ovako lošu utakmicu.

http://www.youtube.com/watch?v=9G8QmErlm7Y

index.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije