Izbor selektora / Sergej Barbarez u svom stilu poslao poruku

21. 01. 2021. u 19:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 69

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici  je izabrao Ivayla Peteva za selektora reprezentacije. Glavni protukandidat za tu poziciju bio je legendardni Sergej Barbarez.

Na press konferenciji za novinare, po okončanju procesa izbora selektora, potpredsjednik NS BiH Milorad Sofrenić rekao je da postoji mogućnost da Sergej Barbarez bude direktor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Na tu konstataciju Barbarez se oglasio na društvenim mrežama i poručio kako to toga sigurno neće doći.

"Ja sam u ovu SITUACIJU sam ušao, jer sam pozvan bio, a ne zato što sam se nudio ili kandidovao (ponavljam se) Još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji (spominjanje moga imena i poslije izbora ).. Zato NE ŽELIM da se moje ime više povezuje sa NSBiH. Htio sam pomoći i biti uz reprezentaciju u bilo kojem obliku, nije važno da li kao selektor, direktor ili nešto treće. Ali ne želim da se moje ime koristi U SVRHE radi TUĐIH interesa!!! Reprezentaciju VOLIM, uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam SANJATI SVOJE SNOVE da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade", objavio je Barbarez na Instagramu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA