Senad Misimović nakon tri godine sa čelnicima FK Željezničar

0
A. S.
Senad Misimović nakon tri godine sa čelnicima FK Željezničar
Radiosarajevo.ba / Senad Misimović

Susret koji se čekao tri godine, večeras se dogodio - ugledni biznismen i bivši predsjednik FK Željezničara Senad Misimović, večeras je nakon dugo vremena boravio na Grbavici, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Kako smo uspjeli saznati, Misimović je razgovarao sa delegacijom kluba..

Edin Cernica, predsjednik Skupštine FK Željezničar, Džermin Pašić, predsjednik NO kluba, Edis Kovačević, član NO kluba, Amira Bajrović Uzunović, nova direktorica FK Željezničar i Maja Hrkalović, pravnica u klubu sa Grbavice, sa Misimovićem su razgovarali o nekoliko važnih tema.

Poznat identitet osobe koja je nastradala u stravičnoj nesreći u BiH

Poznat identitet osobe koja je nastradala u stravičnoj nesreći u BiH

Bivši predsjednik FK Željezničar, koji je danas za portal Radiosarajevo.ba dao veliki intervju u kojem se osvrnuo na posljednja deševanja u i oko kluba, na Grbavicu je stigao na konsultacije s predstavnicima kluba, uoči predstojeće Skupštine.

"Situacija u klubu je složena. Međutim i u takvim okolnostima ukupna imovina kluba značajno premašuje iznos dugovanja. Tu prije svega mislim na nekretnine. Postoji i značajna imovina koju nosi brend FK Željezničar koju je lako izračunati. Alternativa ne postoji. Mora se djelovati sada i odmah", kazao je, između ostalog, Misimović za Radiosarajevo.ba.

Boravak bivšeg predsjednika FK Željezničar nakon tri godine na Grbavici, svakako će dodatno nakon današnjeg intervjua zagolicati maštu velike armije Željinih navijača. 

Nakon sastanka sa Misimovićem, Radiosarajevo.ba je kontaktirao Amiru Bajrović Uzunović, koja je za naš portal kratko komentirala večerašnji susret. 

"Saopćenje koje je klub objavio na zvaničnoj stranici i društvenim platformama, ujedno je bio poziv ljudima koji su i ranije bili u strukturama kluba, a koji mogu svojim znanjem i iskustvom pomoći. Svi oni znaju širu sliku kluba. Večerašnji sastanak je bio konsultativnog karaktera", kazala je Amira Bajrović Uzunović, nova direktorica FK Željezničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije