Selektor Bajević za subotu najavio press, otkrivamo ko će mu biti saradnici

A. S.
Selektor Bajević za subotu najavio press, otkrivamo ko će mu biti saradnici
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / Duško Bajević

Konferencija za medije na kojoj će službeno biti predstavljen selektor A reprezentacije Duško Bajević, bit će održana u subotu, 25. januara, u 11 sati u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Informacija je potvrđena iz NSBiH, a na njioj bi bajević trebao objaviti imena svojih saradnika. 

Nogometni savez BiH obznanio vraća li se Senad Lulić među Zmajeve

Senad Lulić se vraća u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, potvrdili su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Vijest je dugo vremena očekivala nogometna javnost u našoj zemlji, a sinoć je, malo prije ponoći, potvrđena - zvijezda i kapiten italijanskovg Lazija stavio se na raspolaganje selektoru Zmajeva Dušku Bajeviću.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje od izvora bliskom selektoru, Bajeviću bi trebali u stručnom štabu pomagati Slaven Musa i Adnan Čustović.

Nakon povratka Lulića među Zmajeve: Vraća li se i Vedad Ibišević?

Nogometnu javnost u Bosni i Hercegovini jutros je obradovala vijest da je Senad Lulić, kapiten i zvijezda italijanskog Lazija, pristao da se vrati u naš najbolji tim. Lulića su, koji je posljednji nastup za bh. tim zabilježio protiv Belgije 7. oktobra 2017.

Musa je trenutno selektor U-19 reprezentacije BiH i potvrdno je odgovorio na poziv Bajevića. Identičan odgovor se očekuje i od bivšeg A reprezentativca Bosne i Hercegovine Čustovića, koji je proteklih godina trenirao belgijske prvoligaše Oostende i Beveren, a nedavno je kotirao i kao kandidat za klupu FK Sarajevo. 

Duško Bajević - undefined

Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba: Duško Bajević

Jedno od pitanja Bajeviću sigurno će biti ko će se nakon Senada Lulića vratiti među Zmajeve. Navodno za ove mečeve Bajević namjerava vratiti neke od otpisanih igrača poput golmana Asmira Begovića, Vedada Ibiševića i Ognjena Vranješa.

U polufinalu BiH će 26. marta igrati sa Sjevernom Irskom, a u eventualnom finalu protiv pobjednika Republika Irska – Slovačka. Taj meč je na rasporedu 31. marta. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije