Savo Milošević reagovao na žrijeb za Zmajeve: 'Bit će atraktivnih utakmica, rezultat nije prioritet'

4
Radiosarajevo.ba
Savo Milošević reagovao na žrijeb za Zmajeve: 'Bit će atraktivnih utakmica, rezultat nije prioritet'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Savo Milošević

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević reagovao je na žrijeb UEFA Lige nacija, gdje su danas, 8. februara, Zmajevi saznali svoje protivnike u diviziji A. 

Milošević je bio kategoričan - rezultat je u drugom planu.

"Grupa je otprilike to što smo mogli da očekujemo, s obzirom da snaga ostalih grupa nije slabija, sve je to tu negdje. Morala je biti jaka grupa u A diviziji, to je istovremeno i šansa da se kroz to takmičenje ne gledajući rezultat dođe do nekih novih mlađih igrača.

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

U svakom slučaju prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat, već uigravanje ekipe i možda da kroz to takmičenje provjerimo još neke igrače, u svakom slučaju atraktivno, s obzirom da mi već imamo dvije dogovorene utakmice sa Engleskom i Italijom. 

Bit će izuzetno atraktivnih utakmica za Bosnu i Hercegovinu u narednom periodu i nadamo se da ćemo obradovati sve ljubitelje fudbala, na nama je da se što bolje pripremimo", rekao je Savo Milošević. 

Podsjetimo, u diviziji A UEFA Lige nacija Zmajevi će igrati u grupi 3, zajedno sa selekcijama Njemačke, Nizozemske i Mađarske. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije