Savez pozvao navijače: Objavite fotografiju i pokažite da vjerujete u Zmajeve

Radiosarajevo.ba
Savez pozvao navijače: Objavite fotografiju i pokažite da vjerujete u Zmajeve
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sedmog oktobra na stadionu Grbavica dočekat će Fudbalsku reprezentaciju Belgije u susretu devetog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Belgija je već izborila nastup u Rusiji naredne godine, a našim Zmajevima duel na Grbavici ključan je za plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine pozvao je navijače da objavljuju svoje fotografije s hashtagom #MojaReprezentacija, a napravljena je i Facebook stranica "Moja Reprezentacija" na kojoj će se objavljivati fotografije.

"Navijači su svjesni koliko je našim momcima neophodna podrška pa su na originalan način odlučili pružiti podršku Reprezentaciji BiH.

Tako su preko društvenih mreža pozvali sve Bosance i Hercegovce, koji vjeruju u pobjedu naše reprezentacije, da se fotografišu sa visoko podignutim rukama u oblik slova V (Viktorija), te da fotografije postave na društvene mreže.

Koliko naši navijači vjeruju zmajevima govori i podatak da je samo za jedan dan preko 1000 ljudi posali svoju fotografiju na fan page pod nazivom JA VJERUJEM #MojaReprezentacija.

Vjerujemo da će naši reprezentativci zaigrati na najbolji način uspjeti u namjeri da se kvalifikuju za SP i obraduju svoje vjerne navijače", stoji u saopćenju FS BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije