Samo u Srbiji: Deset stranica čitulja za ubijenog navijača Partizana

Radiosarajevo.ba
Samo u Srbiji: Deset stranica čitulja za ubijenog navijača Partizana
Blic / Deset stranica čitulja za ubijenog navijača Partizana

U Beogradu je pokopan Ljubomir Marković Kića (37), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe 'Alcatraz', kojeg su likvidirali na ulici.

Kako smo već pisali, Ljubomir Kića igrao je nogomet s prijateljima, a ubica ga je čekao ispred dvorane te ga likvidirao.

Ubistvo na benzinskoj pumpi u Beogradu: Ubijen bivši vođa navijača Partizana

Kako saznaje, na pumpi u Ulici Grčića Milenka u beogradskom naselju Šumice ubijen je Ljubomir Marković, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, kada je nepoznati napadač ispalio u njega više hitaca. Policija obavlja uviđaj i traga za napadačem. Ljubomir Marković je pravosnažno osuđen u slučaju ubistva Brisa Tatona, a 2017.

Kako pišu srbijanski mediji, ubica mu je prišao s leđa i počeo pucati. Kada je pao, još mu je ispalio dva metka u glavu i pobjegao. Policija ubicu još traži.

Na groblju se okupilo mnogo navijača Partizana koji su imali crne bengalke, a Blic piše kako su se od ubijenog Kiće u smrtonicama na 10 stranica novina oprostili ljudi iz krim miljea, osuđene ubice, huligani, ali i neki sportski dužnosnici, primjerice, poznati košarkaški trener i bivši selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, nekadašnji trener Partizana i Crvene zvezde.  

Upozoravamo čitatelje da je video uznemirujućeg sadržaja. Možete ga pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije