Rusi napravili zasjedu Englezima: Jedan navijač u kritičnom stanju

Radiosarajevo.ba
Rusi napravili zasjedu Englezima: Jedan navijač u kritičnom stanju
Neredi u Marseilleu traju već tri dana. Sve je počelo u noć s četvrtka na petak, a danas na ulicama Marseillea gledamo grozne scene.

Došlo je do tuče između navijača Engleske i Ruse, a navodno su Rusi čak koristili i noževe, prenosi Daily Mail. Jedan stariji navijač Engleske je ostao ležati u nesvjesnom stanju na ulicama Marseillea, kao što možete vidjeti na snimku. Ovaj navijač dovučen je u bolnicu, a ljekari se bore za njegov život. 

"Srušili su ga na zemlju i udarali u glavu bez razloga. Nije radio ništa, a onda su ga neki momci napali. Francuzi, Rusi, ne znam ni sam ko su bili. Onda nas je napala policija. Uvijek smo mi krivi, a sada nismo uradili ništa", rekao je njegov prijatelji.

"Oko 300 navijača Rusije napalo je navijače Engleske. Jedan Englez je u kritičnom stanju ovdje u luci Vieux", napisao je na Twitteru bivši fudbaler Liverpoola, Stan Collymore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije