Rooney u Fergusonovoj nemilosti?

Radiosarajevo.ba
Rooney u Fergusonovoj nemilosti?

U tradicionalnom kvizu Manchester Uniteda su se nadmetala tri člana ekipe protiv tri člana stručnog stožera. Rooney je prilikom igre pantomime trebao suigračima, Ryanu Giggsu i Johnnyju Evansu, dočarati ime filma "Bend it like Beckham" iz 2002. godine.

Englez je pantomimu započeo pokazivanjem broja sedam koji je Beckham za vrijeme svoje karijere u Unitedu. Kada to nije upalilo, počeo je da zalizuje kosu kao model, međutim Giggsu i Evansu i dalje nije bilo jasno o čemu se radi.

Nakon toga odlučio se za potez koji je menadžeru "crvenih vragova" definitivno ostao u lošem sjećanju. Pokazao je na kopačku, zatim na Fergusona koji kopačku udara nogom i pogađa Beckhama u glavu. Njegovi suigrači odmah su shvatili o čemu je riječ, kao i šokirani Ferguson.

Rooney je svojom gestikulacijom htio podsjetiti na incident iz svlačionice Uniteda iz 2003. godine kada je Ferguson, uslijed poraza od Arsenala u 5. kolu engleskog FA kupa, ušao u svlačionicu i šutnuo kopačku koja je pogodila Beckhama malo iznad oka i rasjekla mu obrvu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije