Ronaldo: Pa zašto me niko ne zaštiti?

Radiosarajevo.ba
Ronaldo: Pa zašto me niko ne zaštiti?
 
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta širom nogometnih terena, pa igrač madridskog Reala nije bio pošteđen niti tokom nedavnog gostovanja u Bosni i Hercegovini.
 
U prvoj baražnoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo, koja je završila bez pogodaka, Ronalda su domaći navijači "gađali" laserskim svjetlom, a često su mu upućivali i skandiranje "Leo Messi" i slično.
 
Tokom treninga je Cristiano Ronaldo prokuhao, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača, a danima nakon tog meča i dalje komentariše događanja s tog gostovanja.
 
„Bitno je samo da me se napada. Niko me ne pokušava zaštiti. Laseri su po meni svaku drugu utakmicu koju igram. Pa, dajte neka se neko s viših instanca pobrine da se takve stvari ne događaju. Ako me niko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam“, rekao je Ronaldo i dodao:
 
„Nekada izaberem ispravan put kako bi se zaštitio, nekada krivi, ali takve stvari koje se događaju oko mene nisu korektne“.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije