Ronaldo: Moj brat Luka Modrić je plakao i nisam mogao slaviti

Radiosarajevo.ba
Ronaldo: Moj brat Luka Modrić je plakao i nisam mogao slaviti
Cristiano Ronaldo, kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, dva dana nakon pobjede nad Hrvatskom u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj, istaknuo je kako je izuzetno sretan zbog uspjeha, ali da nije mogao slaviti nakon meča.

Dok su njegovi saigrači u subotu navečer na travnjaku stadiona u Lensu skakali od sreće Ronaldo je tješio saigrača iz Real Madrida i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, koji je plakao zbog ispadanja s EURO 2016.

"Naravno, sretan sam što smo pobijedili Hrvatsku. Međutim, nisam mogao slaviti na terenu jer je moj brat Luka Modrić plakao. Moje bratstvo se nalazi u srcu i obaveza mi je bila da utješim brata", rekao je Ronaldo, javlja Anadolu Agency (AA).

Portugal je do pobijede nad Hrvatskom (1:0) stigao u 117. minutu utakmice, odnosno pred kraj drugog produžetka, nakon što je poslije kontranapada mrežu Vatrenih pogodio Ricardo Quaresma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije