'Ronaldo je najbolji u historiji fudbala, svakoga dana nadmašuje samoga sebe'

Anadolija
'Ronaldo je najbolji u historiji fudbala, svakoga dana nadmašuje samoga sebe'
Jedan od najboljih menadžera svijeta Jorge Mendes pohvalio je svog igrača Cristiana Ronalda, za kojeg tvrdi da je najbolji igrač u historiji.

"Samo je jedan igrač na svijetu koji može tako osvojiti sve te trofeje, a to je Cristiano. Kada radite bilo kakve usporedbe, jasno se može vidjeti da je Cristiano daleko iznad svih. On je borac koji svakoga dana nadmašuje samoga sebe. Moje je mišljenje da je Cristiano bez ikakve sumnje najbolji igrač u historiji fudbala. Ko ima Cristiana, ima sve", rekao je Mendes.

Istakao je kako će Portugalac sigurno osvojiti i Zlatnu loptu.

"Ne sumnjam da će Cristiano osvojiti Zlatnu loptu", rekao je Mendes.

"Cristiano je imao fantastičnu sezonu. Osvojio je Ligu prvaka s Real Madridom, postigao 16 golova, a osvojio je i Evropsko prvenstvo s Portugalom. Portugal je tako mala zemlja da je osvajanje naslova bilo nezamislivo. Vrijedi tri puta više nego kada ga osvoji neka druga zemlja. Ne sumnjam ni da će pravda biti zadovoljena do kraja, te da će Cristiano osvojiti i Zlatnu loptu", kazao je Mendes.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije