Ronaldo iskazao veliko poštovanje prema Messiju: On i ja i ova pozornica

Radiosarajevo.ba
Ronaldo iskazao veliko poštovanje prema Messiju: On i ja i ova pozornica
Foto: Screenshot / Messi i Ronaldo

U Grimaldi forumu u Monacu danas je održan žrijeb grupne faze Lige prvaka, a dodijeljene su i nagrade za najbolje fudbalere po izboru UEFA-e u prošloj sezoni. 

Za najboljeg proglašen je Virgil van Dijk, a u publici su sjedili kao i uvijek Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Argentinac je proglašen najboljim napadačem, a mnogo pažnje privuklo je obraćanje Ronalda dok je pored njega sjedio Messi. 

"Dijelili smo pozornicu 15 godina. On i ja. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu. Ista dva igrača na istom mjestu, sve te godine. To nije lako, kao što znate. Naravno da imamo dobar odnos. Nismo još imali zajedničku večeru, ali nadam se u budućnosti da hoćemo. Nedostaje mi da igramo u Španiji. Imali smo tu borbu zadnjih 15 godina, što je odlično. Gurao me, kao i ja njega da budemo bolji. Dobro je biti dio historije fudbala. Obojica smo na tom mjestu", rekao je Ronaldo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije