Ronaldinho će se vjenčati s dvije žene u isto vrijeme

Radiosarajevo.ba
Ronaldinho će se vjenčati s dvije žene u isto vrijeme
Foto: Instagram / Ronaldinho
Nogometna legenda Ronaldinho uskoro se ženi s dvije žene u isto vrijeme, javljaju brazilski mediji.

 Dvostruko vjenčanje trebalo bi se održati u augustu, a Ronaldinho će pred oltar stati sa "zaručnicama" Priscillom Coelho i Beatriz Souza.

Njih dvije žive s Ronaldinhom od decembra u njegovoj vili u Riju de Janeiru. Trojac živi "harmonično", kažu izvori za lokalne medije.

Ronaldinho je 2016. godine započeo vezu s Priscillom, no nastavio je i vezu s Beatriz koja je počela nekoliko godina ranije. 

Obje djevojke od nogometaša navodno redovno primaju džeparac i mogu ga trošiti kako god žele. Ronaldinho im navodno uvijek kupuje i potpuno iste poklone kako bi spriječio ljubomoru. 

Ronaldinho sa Foto: The Sun / Ronaldinho sa "zaručnicama" Priscillom Coelho i Beatriz Souza

Iako nikad u javnosti nije progovorio o vezi s dvije žene, njegovi prijatelji tvrde da obje naziva zaručnicama te da ih obje vodi na sva putovanja. Znao je objaviti i zajedničke fotografije na Instagramu. 

Navodno ih je obje zaprosio u januaru prošle godine i dao im zaručničko prstenje. Ceremonija bi trebala biti privatna, a održat će se u Riju de Janeiru. Nogometaševa sestra Deisi već je najavila da neće prisustvovati vjenčanju jer se ne slaže s bratovom poligamijom.

Priscillina porodica također je u javnosti dala do znanja da se ne slaže s ovakvim načinom života, a njeni prijatelji otkrili su da je zbog života s Ronaldinhom i njegovom drugom zaručnicom skoro dobila otkaz na poslu, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije