Rasplet u najjačoj diviziji A: Nizozemska dočekuje svjetske prvake Francusku

Radiosarajevo.ba
Rasplet u najjačoj diviziji A: Nizozemska dočekuje svjetske prvake Francusku

Jedna od dvije najjače grupe u Ligi nacija ulazi u završnicu i možda već duel između Nizozemske i Francuske ponudi rasplet. Francuzi imaju najpovoljniju poziciju i pobjeda, ili remi u ovom ogledu im donose potvrdu prvog mjesta.

Samim tim je jasno da ti rezultati isključuju Nizozemce iz borbe za prvo mjesto, ali ako pobjede, onda oni imaju posljednji meč sa Njemačkom i sve u svojim rukama.

Nizozemcima je bitno da ne izgube i zbog toga što bi izbjegli mogućnost pada na posljednje mjesto, ako izgube u Njemačkoj. U prvom duelu ovih selekcija je Francuska u Parizu savladala Nizozemsku sa 2:1.

Kvota na pobjedu Nizizemske u Mozzart kladionici iznosi 2.95, kvota na neriješen ishod iznosi 3.35, dok je kvota na pobjedu Francuske 2.40. Ostale kombinacije i visine kvota na ovaj meč možete pogledati na ovom linku.

U meču između Slovenije i Norveške u sklopu divizije C Lige Nacija, Slovenci se bore da izbjegnu posljednju poziciju i za to im je potreban trijumf, koji možda čak neće biti ni dovoljan.

Norveška je u borbi za prvo mjesto i drže situaciju u svojim rukama, ali ni njima možda ni dvije pobjede do kraja neće biti dovoljne. U prvom ogledu Norveška je savladala Sloveniju sa 1:0.

Kvota na pobjedu Slovenije u Mozzart kladionici iznosi 3.45, kvota na neriješen rezultat iznosi 2.90, dok je kvota na pobjedu Norveške iznosi 2.40. Ostale kvote na kombinacije koje nudi Mozzart kladionica možete pogledati na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije