Ramos dobio otkaz u CSKA-u

Radiosarajevo.ba
Ramos dobio otkaz u CSKA-u

Foto: AFP

Nakon otkaza u Tottenhamu, Juande Ramos dobio je otkaz i u moskovskom CSKA. Čašu je prelila, pišu mediji, posljednja utakmica u kojoj je CSKA izgubio od FC Moskva, a upravo ovaj poraz mogao bi ih koštati plasmana u Ligu prvaka.

Sada će CSKA-u, sa četiri kola do kraja ruskog prvenstva, trebati nekoliko čuda da dođu barem do plasmanu u elitno evropsko takmičenje jer su iza vodećeg Rubin Kazana deset bodova iza.

Ramosu ništa bolje nije išlo ni u Evropskoj ligi, gdje je CSKA u tri utakmice poražen dva puta. Mada je posljednja pobjeda nad turskim Besiktasom probudila neku nadu, ligaški poraz od Moskve ipak je bio dovoljan upravi CSKA-a da Špancu pokažu put ka izlaznim vratima.

Bivši menadžer Kirila Sovjetov, Leonid Slucki, preuzet će vođenje moskovskog posrnulog giganta u četiri preostale prvenstvene utakmice. Prije nego je Ramos angažiran, menadžer CSKA-a bio je legendarni Brazilac Zico, koji je otpušten u septembru, a trenutno je menadžer grčkog Olympiacosa.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije